Index
De passie van Angela is het begeleiden en coachen van mensen die iets willen doen met persoonlijke groei en spiritualiteit, die nieuwsgierig zijn naar zichzelf.

Visie
Haar visie en werkwijze worden be´nvloed door haar studie van het Shambhala Boeddhisme van Sakyong Mipham Rinpoche en het Sjamanisme van de Braziliaanse Santo Daime traditie.

Op basis van haar persoonlijke-en spirituele bewustwording is de vrouwenCirkel ontstaan en heeft zij een eigen visie, werkwijze en vorm ontwikkelt. Uitgangspunt daarbij is dat ieder mens inherent beschikt over wijsheid. Unieke kwaliteiten, potentieel en passie staan hierbij centraal. Naast het leven vanuit ratio, is het van belang contact te hebben met het eigen lichaam en de innerlijke wijsheid: gevoel en intuitie.

Werkwijze
De essentie van haar werk is er op gericht mensen te ondersteunen in dit bewustwordingsproces van unieke kwaliteiten en inherente wijsheid en te komen tot een daadwerkelijke integratie in het werk en leven. Met meditatieve, contemplatieve, creatieve en intu´tieve werkvormen faciliteert zij het proces van bewustwording op het fysiek-energetische, emotionele-, mentale- en spirituele nivo.

Zo wordt de inherente wijsheid gecultiveerd en de mogelijkheid met meer bezieling te leven vanuit het hart, verlangen, de intuitie, passie en persoonlijke kwaliteiten. Zo ontwikkelt zich zelfvertrouwen en persoonlijke kracht; innerlijk leiderschap. Dit is de basis om meer in balans te komen tussen ratio en intuitie. Te leven met compassie voor zichzelf en de ander vanuit eigen kracht, talenten en verlangens.
Sitemap |  Contact
Index Home Over de Cirkel Doel van de Cirkel Hoe werkt de Cirkel Testimonials Over Angela Opleiding en werkervaring Visie Informatie Contact & aanmelden Links & literatuur