Index
Het fundament van de cirkel is de "Diamond Warrior".
De diamant staat voor het potentieel en de kwaliteiten, talenten van ieder mens. Met het slijpen van de diamant ontwikkelen de kwaliteiten zich en daarmee ga je een proces met jezelf aan: jezelf ontdekken, bewustworden en transformatie. Dit vraagt moed, eerlijk zijn naar jezelf en de wereld maar ook de bereidheid te staan voor dat wat je werkelijk bent en hiervoor de verantwoordelijkheid te nemen; de eigenschappen van een schitterende diamanten krijger.

'Diamant slijpt zich alleen aan diamant'
Het slijpproces is de essentie van de Cirkel. Vrouwen ontmoeten vrouwen en slijpen daarmee hun diamant aan elkaar. Dit slijpproces activeert zowel het eigen potentieel, talenten en passie als dat van de andere vrouwen. Hoe meer iedere vrouw de aandacht richt op haar eigen diamant hoe meer de synergie van de Cirkel het proces van alle vrouwen bekrachtigt. De synergie initieert en faciliteert ieders proces op organische wijze. Vrouwen leren goed en precies naar elkaar luisteren en reflecteren elkaar, moedigen elkaar aan en bevestigen elkaar waar nodig. Het effect is een versneld bewustwordingsproces.
Sitemap |  Contact
Index Home Over de Cirkel Doel van de Cirkel Hoe werkt de Cirkel Testimonials Over Angela Opleiding en werkervaring Visie Informatie Contact & aanmelden Links & literatuur